Financiëel

 

 

 

 

we HELPen JE graag BIJ DE FINANCIËLE CHECK

 

 

 

 

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een woning in project StadsDok in Doetinchem? Dan moedigen wij je aan om een financiële check te doen. Daarmee weet je precies wat jouw maandlasten worden en vergroot je de toewijzingskans op jouw droomwoning.

Hoe werkt het?
 

De financiële check kan in jouw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Jij kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van jouw financieel adviseur te uploaden bij inschrijving. Je kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

 

De financieel adviseurs van Rabobank en Nieuw Wonen Achterhoek zijn nauw betrokken bij het project StadsDok. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor de nieuwbouwwoning in Doetinchem. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken ze met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

Financieel

Waar je de financiële check laat doen is volledig aan jou, maar we willen je onderstaand vast 2 opties geven!

 

nog 3 appartementen beschikbaar!

Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in.

Bekijk het aanbod