Het plan

 

 

 

 

IN STADSDOK WOON JE AAN HET WATER MET DE GEZELLIGE BINNENSTAD OM DE HOEK. WORDT DIT JOUW NIEUWE THUISHAVEN?

 

 

 

 

tekening_complex

Het plan - STADSDOK

Karakteristiek wonen aan het water

STADSDOK ligt op de kop van Iseldoks aan de Oude IJssel en de nieuw aan te leggen binnengracht, het dichtst bij de binnenstad en de oude Walmolen. Opvallend aan het plan is de robuuste industriële architectuur met verspringende gevels en daken. Of je nu kiest voor een appartement of een stadsvilla: je bent verzekerd van een royale, duurzame en energiezuinige woning op een geweldige locatie en volop ruimte om te leven, ontmoeten en beleven.

 

 

Ga voor alle woninginformatie, specificaties
en plattegronden naar de aanbodpagina!

 

Bekijk het aanbod

De appartementen

Zonnige balkons met een geweldig uitzicht.

De 45 appartementen van STADSDOK variëren in grootte en ligging. Je kunt kiezen uit een appartement met twee of drie slaapkamers en hoe hoger je in het gebouw komt, hoe fraaier je uitzicht. Elk appartement heeft een ruim balkon of een royaal dakterras met uitzicht over de Oude IJssel. Het gebouw is markant en heeft de uitstraling van een ouderwetse kade met daaraan statige grachtenpanden. Op de kop van het gebouw is er op de begane grond ruimte voor horeca, zodat het plan mooi aansluit op de stadsboulevard. Het gebouw krijgt een riante parkeerkelder met voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en een eigen berging. Ook is er parkeergelegenheid op het binnenterrein.

 

Bekijk het aanbod

Appartementen
Stadsvilla's
DE STADSVILLA'S

Voor grote gezinnen of voor wie wonen en werken wil combineren

Er komen verschillende types met zowel drie als vier woonlagen. Net als de appartementen krijgen de woningen een eigentijdse, industriële uitstraling met gevarieerde kapconstructies. De woningen liggen aan de handelskade en zijn ruim van opzet en zijn op tal van manieren in te delen. De grotere types zijn ideaal om wonen en werken te combineren met bijvoorbeeld een kantoor/praktijk/atelier op de begane grond. Maar ook als je een groot gezin hebt of een meergeneraties-gezin, kun je alle kanten op in de stadsvilla’s. Dit zijn ideale toekomstbestendige woningen. Alle woningen hebben een achtertuin met een eigen berging. Er is parkeergelegenheid op het binnenterrein en aan de voorzijde komen openbare parkeerhavens.

 

Bekijk het aanbod

Walmolen Doetinchem
Familie
Overview
Wijnen
nog 3 appartementen beschikbaar!

Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in.

Bekijk het aanbod