Locatie

Nieuwbouw Doetinchem
Nieuwbouw Doetinchem
Nieuwbouw Doetinchem
Nieuwbouw Doetinchem
Nieuwbouw Doetinchem

STADSDOK IN ISELDOKS

Wat een heerlijke woonplek

Centraal in Doetinchem, ten zuid-westen van de historische binnenstad, ontstaat iets moois: Iseldoks. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd. De architectuur en identiteit sluiten aan bij het karakter van Doetinchem. Stoer, stads en eigentijds, maar tegelijk nuchter en sociaal. Met altijd de ruimte en de rust om je heen en de dynamiek van de stad voelbaar dichtbij. Iseldoks, bevindt zich op het voormalige bedrijventerrein aan de Oude IJssel. Dwars door het woongebied stroomt straks een gracht. Op de kop van Iseldoks ontstaat STADSDOK. Met het water aan de ene kant en de stad om de hoek. Wat een geweldige plek om thuis te komen.

 

 

Locatiekaart

DOETINCHEM. HET GEZELLIGE HART VAN DE ACHTERHOEK

Een stad waar je alle kant op kunt

Je stadsvilla of appartement in STADSDOK ligt geweldig. Aan de Oude IJssel en in feite in het centrum van Doetinchem. En wat een stad is dat. Je vindt er alles wat stads wonen zo uitdagend maakt. Leuke winkels, horeca, scholen, kunst- en cultuur en in de directe omgeving de prachtige natuur. Het leven gaat nog gemoedelijk zijn gang in het gezellige hart van de Achterhoek. Terwijl het er toch altijd bruist van de gezelligheid.

 

Stadsdok
Doetinchem
Stadsdok
Stadsdok
ONTDEK DE BRUISENDE BINNENSTAD

 

Doetinchem is een echte winkelstad met een grote variëteit aan winkels; van bekende filiaalbedrijven tot kleine bijzondere speciaalzaakjes. Daarnaast is Doetinchem ook rijk aan cafés, lunchrooms en goede restaurants. De stad heeft een aantal historische panden, gezellige pleinen, een theater en het Stadsmuseum. Op cultureel gebied is er in Doetinchem het hele jaar door van alles te beleven met evenementen, concerten, tentoonstellingen en festiviteiten.

Bruisende binnenstad
natuur
STRUINEN DOOR DE EINDELOZE NATUUR

 

Doetinchem ligt centraal in de Achterhoek, tussen bossen en weilanden en te midden van het beroemde Achterhoekse coulisselandschap. In de directe omgeving van STADSDOK is genoeg fraais te ontdekken, te voet of op de fiets, door dorpjes, over mooie fietspaden en karakteristieke zandwegen. Langs fraaie boerderijen, charmante buurtschappen, meanderende rivieren en kabbelende beekjes.

 

Wil jij wonen op deze geweldige plek in Doetinchem?
Meld je aan en wij houden je op de hoogte!

 

Aanmelden

nog 3 appartementen beschikbaar!

Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in.

Bekijk het aanbod