De appartementen

De appartementen 

De 45 appartementen van STADSDOK variëren in grootte en ligging. Je kunt kiezen uit een appartement met twee of drie slaapkamers en hoe hoger je in het gebouw komt, hoe fraaier je uitzicht. Elk appartement heeft een ruim balkon of een royaal dakterras met uitzicht over de Oude IJssel. Het gebouw is markant en heeft de uitstraling van een ouderwetse kade met daaraan statige grachtenpanden. Op de kop van het gebouw is er op de begane grond ruimte voor horeca, zodat het plan mooi aansluit op de stadsboulevard. Het gebouw krijgt een riante parkeerkelder met voor ieder appartement een eigen parkeerplaats en een eigen berging. Ook is er parkeergelegenheid op het binnenterrein… wat een geweldige plek om te wonen. Wordt dit jouw nieuwe thuishaven?

Eerste verdieping

 
Eerste verdieping

 

tweede verdieping

 

Tweede verdieping

 

Derde verdieping

 
derde verdieping

 

vierde verdieping

 

vierde verdieping

 

vijfde verdieping

 
vijfde verdieping

 

Appartementen Doetinchem

 

 

 

Type A

Type A

Bnrs: 1.01, 2.10 en 3.22

Woonoppervlakte: 83 m2
Balkonoppervlakte: 5 m2
Aantal slaapkamers: 2

Woon je in dit zonnige appartement? Dan kijk je iedere dag uit over de Oude IJssel. Het tweekamerappartement heeft een woonoppervlakte van 83 m2. Via de gezamenlijke entree kom je binnen in een ruime hal met voldoende ruimte voor een garderobe. De techniekruimte met wasopstelling vind je gelijk naast de voordeur. Door de hoekligging van dit appartement komt er veel licht binnen in beide slaapkamers. Eén ruime hoofdslaapkamer en één kleinere slaapkamer die ook als kantoorruimte kan worden gebruikt.

En dan de leefruimte. Die ligt namelijk over de volledige breedte van het appartement. De vele raamvensters zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer én vanaf het aangrenzende balkon op het zuidwesten heb je een fenomenaal uitzicht over het water. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.   

Type B

Type B

Bnrs: 1.02, 1.03, 2.11, 2.12, 3.23 en 3.24

Woonoppervlakte: 90 m2
Balkonoppervlakte: 5 m2
Aantal slaapkamers: 2

Woon je in dit zonnige appartement? Dan kijk je iedere dag uit over de Oude IJssel. Het tweekamerappartement heeft een woonoppervlakte van bijna 90 m2. Via de gezamenlijke entree kom je binnen in een ruime hal met voldoende ruimte voor een garderobe. De slaapkamers liggen aan de binnenterreinzijde van het appartementencomplex. Door de raamvensters komt er veel licht binnen in beide ruimtes. Eén ruime hoofdslaapkamer en één kleinere slaapkamer die ook als kantoorruimte kan worden gebruikt. In het midden van het appartement vind je de badkamer met toilet, een seperaat toilet en de techniekruimte met wasopstelling.

En dan de leefruimte. Die ligt namelijk over de volledige breedte van het appartement. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer én vanaf het aangrenzende balkon op het zuidwesten heb je een fenomenaal uitzicht over het water. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.       

Type C

Type c

Bnrs: 1.04, 2.13 en 3.25

Woonoppervlakte: 113 m2
Balkonoppervlakte: 13 m2
Aantal slaapkamers: 2

Woon je in dit zonnige appartement? Dan kijk je iedere dag uit over de Oude IJssel. Het 10 meter brede tweekamerappartement heeft een woonoppervlakte van bijna 113 m2. Via de gezamenlijke entree kom je binnen in een ruime hal met voldoende ruimte voor een garderobe. De slaapkamers liggen aan de binnenterreinzijde van het appartementencomplex. Door de raamvensters komt er veel licht binnen in beide ruimtes. De hoofdslaapkamer leent zich perfect voor het creëren van een grote kastenwand voor extra bergruimte. De kleinere slaapkamer kan ook worden gebruikt als kantoorruimte. In het midden van het appartement vind je een badkamer met toilet, een seperaat toilet en de techniekruimte met wasopstelling.

 

En dan de leefruimte. Die ligt namelijk over de volledige breedte van het appartement. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer én vanaf het riante balkon op het zuidwesten heb je een fenomenaal uitzicht over het water. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.

Type D

Type D

Bnrs: 1.05, 2.14, 3.26 en 4.36

Woonoppervlakte: 141 m2
Balkonoppervlakte: 13 m2
Aantal slaapkamers: 2

Ben je op zoek naar een appartement zonder standaard indeling? Dan is dit misschien iets voor jou. Dit zeer ruime appartement heeft een woonoppervlakte van zo’n 140 m2. De slaapkamers liggen aan de binnenterreinzijde van het appartementencomplex. Door de raamvensters komt er veel licht binnen in beide ruimtes. De hoofdslaapkamer leent zich perfect voor het creëren van een grote kastenwand voor extra bergruimte. De tweede slaapkamer kan ook worden gebruikt als kantoorruimte. In het midden van het appartement vind je een badkamer met toilet, een seperaat toilet en de techniekruimte met wasopstelling.

En dan de leefruimte, die is voorzien van grote raampartijen. Dat zorgt voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer én vanaf het riante balkon op het westen heb je een fenomenaal uitzicht over het water. De speelse indeling creëert een logische scheiding tussen woonkamer en keuken. Er is ruimte genoeg voor een grote keuken met kookeiland. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.          

    

Type E

Type E

Bnrs: 1.06, 2.15, 3.27 en 4.37

Woonoppervlakte: 140 m2
Balkonoppervlakte: 11 m2
Aantal slaapkamers: 2

Ben je op zoek naar een ruim appartement met een fantastisch uitzicht? Dit royale appartement heeft een woonoppervlakte van zo’n 140 m2. De slaapkamers liggen aan de binnenterreinzijde van het appartementencomplex. Door de raamvensters komt er veel licht binnen in beide ruimtes. De hoofdslaapkamer leent zich perfect voor het creëren van een grote kastenwand voor extra bergruimte. De tweede slaapkamer kan ook worden gebruikt als kantoorruimte. In het midden van het appartement vind je een badkamer met toilet, een seperaat toilet en de techniekruimte met wasopstelling. 

En dan de leefruimte. Die ligt namelijk over de volledige breedte – bijna 10 meter - van het appartement. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer én vanaf het riante balkon op het westen heb je een fenomenaal uitzicht over het water. Er is ruimte genoeg voor een grote keuken met kookeiland. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen. 
 

   

    

Type F

Type f

Bnrs: 1.07, 1.08, 2.16, 2.17, 3.28, 3.29, 4.38 en 4.39

Woonoppervlakte: 105 m2
Balkonoppervlakte: 9 m2
Aantal slaapkamers: 2

Woon je in dit heerlijke appartement? Dan kijk je iedere dag uit over de Oude IJssel. Het tweekamerappartement heeft een woonoppervlakte van zo’n 105 m2. Via de gezamenlijke entree kom je binnen in een ruime hal met voldoende ruimte voor een garderobe. De slaapkamers liggen aan de binnenterreinzijde van het binnenterrein van het appartementencomplex. Door de raamvensters komt er veel licht binnen in beide ruimtes. De hoofdslaapkamer leent zich perfect voor het creëren van een grote kastenwand voor extra bergruimte. De tweede royale slaapkamer kan ook worden gebruikt als kantoorruimte. In het midden van het appartement vind je een badkamer met toilet, een seperaat toilet en de techniekruimte met wasopstelling.

En dan de leefruimte. Die is namelijk zo’n 8 meter diep en ligt over de volledige breedte van het appartement. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer én vanaf het aangrenzende balkon op het westen heb je een fenomenaal uitzicht over het water. De ligging van het balkon creëert een prettige indeling van de leefruimte. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.      

        

Type G

Type G

Bnrs: 1.09, 2.18, 3.30 en 4.40

Woonoppervlakte: 115 m2
Balkonoppervlakte: 7 m2
Aantal slaapkamers: 2

Woon je in dit heerlijke appartement? Dan kijk je iedere dag uit over de Oude IJssel. Het tweekamerappartement heeft een woonoppervlakte van zo’n 115 m2. Via de gezamenlijke entree kom je binnen in een ruime hal met voldoende ruimte voor een garderobe. De slaapkamers liggen aan de binnenterreinzijde van het appartementencomplex. Door de raamvensters komt er veel licht binnen in beide ruimtes. De hoofdslaapkamer leent zich perfect voor het creëren van een grote kastenwand voor extra bergruimte. De tweede royale slaapkamer kan ook worden gebruikt als kantoorruimte. In het midden van het appartement vind je een badkamer met toilet, een seperaat toilet en de techniekruimte met wasopstelling.

En dan de leefruimte. Die is namelijk zo’n 9 meter diep en ligt over de volledige breedte van het appartement. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer én vanaf het aangrenzende balkon op het westen heb je een fenomenaal uitzicht over het water. De ligging van het balkon creëert een prettige indeling van de leefruimte. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.     

Type H

Type H

Bnrs: 2.19, 3.31 en 4.41

Woonoppervlakte: 162 m2
Balkonoppervlakte: 19 m2
Aantal slaapkamers: 2

Als je op zoek bent naar een van de meest unieke appartementen van dit complex, dan is dit een match made in heaven. Dit zeer luxe appartement heeft een woonoppervlakte van ruim 160 m2 en bevindt zich op de hoek van het gebouw. Daardoor kijk je niet alleen uit over het water, maar ook richting het oude centrum. De ruimte van het appartement ervaar je gelijk als je binnenstapt. De ruimte entreehal biedt toegang naar de badkamer met toilet, een separaat toilet, twee slaapkamers en de leefruimte. Beide slaapkamers liggen aan de noordzijde van het appartement, waardoor je zelfs vanuit je bed een prachtig uitzicht hebt.

De leefruimte met keuken en woonkamer is veruit de mooiste ruimte van het appartement. De zeer royale eethoek in het midden verbindt de open keuken met de woonkamer. De keuken is groot genoeg om een kookeiland te plaatsen. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijke lichte ruimte. Aangrenzend aan de leefruimte ligt een riant balkon op het noordwesten, waar je onder andere kunt genieten van de avondzon. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.      

Type I

Type I

Bnrs: 2.20, 3.32 en 4.42

Woonoppervlakte: 89 m2
Balkonoppervlakte: 6 m2
Aantal slaapkamers: 2

Woon je in dit prachtige appartement? Dan kijk je iedere dag uit over de Oude IJssel. Het driekamerappartement heeft een woonoppervlakte van bijna 90 m2. Je komt binnen in een ruime entree met voldoende ruimte voor een garderobe. De slaapkamers liggen aan de binnenterreinzijde van het appartementencomplex. Door de raamvensters komt er veel licht binnen in beide ruimtes. Eén ruime hoofdslaapkamer en één kleinere slaapkamer die ook als kantoorruimte kan worden gebruikt. In het midden van het appartement vind je de badkamer met toilet, een seperaat toilet en de techniekruimte met wasopstelling.

En dan de leefruimte. Die ligt namelijk over de volledige breedte van het appartement. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer én vanaf het aangrenzende balkon op het noorden heb je een fenomenaal uitzicht over het water. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.      

Type J

Type J

Bnrs: 2.21, 3.33 en 4.43

Woonoppervlakte: 81 m2
Balkonoppervlakte: 7 m2
Aantal slaapkamers: 2

Woon je in dit prachtige appartement? Dan kijk je iedere dag uit over de Oude IJssel. Het tweekamerappartement heeft een woonoppervlakte van zo’n 81 m2. Via de gezamenlijke entree kom je binnen in een ruime hal met voldoende ruimte voor een garderobe. Door de hoekligging van dit appartement komt er veel licht binnen in beide slaapkamers. Eén ruime hoofdslaapkamer en één kleinere slaapkamer die ook als kantoorruimte kan worden gebruikt.

En dan de leefruimte. Die ligt namelijk over de volledige breedte van het appartement. De vele raamvensters zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer én vanaf het aangrenzende balkon op het noorden heb je een fenomenaal uitzicht over het water. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.   

 

Type K

Type K

Bnr: 4.34

Woonoppervlakte: 145 m2
Balkonoppervlakte: 128 m2
Aantal slaapkamers: 2

Als je op zoek bent naar een van de meest unieke appartementen van dit complex, dan is dit een match made in heaven. Dit zeer luxe penthouse heeft een woonoppervlakte van 145 m2 en bevindt zich op de hoek van het gebouw. De ruimte van het appartement ervaar je gelijk als je binnenstapt. De ruimte entreehal biedt toegang naar de badkamer met toilet, een separaat toilet, maar liefst drie slaapkamers en de leefruimte. Twee slaapkamers liggen aan de zuidwestzijde van het appartement, waardoor je zelfs vanuit je bed een prachtig uitzicht hebt.

De leefruimte met keuken en woonkamer is veruit de mooiste ruimte van het appartement. De keuken is groot genoeg om een kookeiland te plaatsen. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijke lichte ruimte. Aangrenzend aan de leefruimte ligt aan tweede zijden een riant balkon op het zuid/zuidwesten, waardoor je de hele dag kunt genieten van de zon. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.      

     

Type L

Type L

Bnr: 4.35

Woonoppervlakte: 96 m2
Balkonoppervlakte: 25 m2
Aantal slaapkamers: 2

Woon je in dit prachtige appartement? Dan kijk je iedere dag uit over de Oude IJssel. Het driekamerappartement heeft een woonoppervlakte van 96 m2. Je komt binnen in een ruime entree met voldoende ruimte voor een garderobe. De slaapkamers liggen aan de binnenterreinzijde van het appartementencomplex. Door de raamvensters komt er veel licht binnen in beide ruimtes. De hoofdslaapkamer leent zich perfect voor het creëren van een grote kastenwand voor extra bergruimte. De tweede royale slaapkamer kan ook worden gebruikt als kantoorruimte. In het midden van het appartement vind je de badkamer met toilet, een seperaat toilet en de techniekruimte met wasopstelling.

En dan de leefruimte. De grote raampartijen zorgen voor een heerlijk lichte woonkamer en keuken. Uniek aan dit appartement is het zeer ruime dakterras van 26 m2 op het zuidwesten over de volledige breedte van de leefruimte. Vanaf het balkon heb je een fenomenaal uitzicht over het water. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.      

    

Type M

Type M

Bnr: 5.44

Woonoppervlakte: 96 m2
Balkonoppervlakte: 25 m2
Aantal slaapkamers: 2

Als je op zoek bent naar het meest unieke appartement van dit complex, dan is dit een match made in heaven. Dit zeer luxe penthouse heeft een woonoppervlakte van ruim 215 m2 en bevindt zich op de vijfde verdieping op de hoek van het gebouw. Daardoor kijk je niet alleen uit over het water, maar ook over het oude centrum. Je voelt de luxe gelijk als je binnenstapt. De ruimte entreehal biedt toegang naar de badkamer met toilet, een separaat toilet, twee slaapkamers en de leefruimte. Beide slaapkamers liggen aan de noordzijde van het appartement, waardoor je zelfs een prachtig uitzicht hebt als je ’s ochtends wakker wordt.  

 

De leefruimte met keuken en woonkamer is veruit de mooiste ruimte van het appartement. De zeer royale eethoek in het midden verbindt de open keuken met de woonkamer. De keuken is extreem ruim en groot genoeg om een kookeiland te plaatsen. Een gigantische raampartij grenst aan de woonkamer en het eetgedeelte. Je kunt je voorstellen hoe licht de ruimte daardoor wordt. Aangrenzend ligt een fantastisch balkon van 56 m2 op het noordwesten, waar je onder andere kunt genieten van de middag- en avondzon. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.  

Type N

Type N

Bnr: 5.45

Woonoppervlakte: 137 m2
Balkonoppervlakte: 40 m2
Aantal slaapkamers: 2

Als je op zoek bent naar een van de meest unieke appartementen van dit complex, dan is dit een match made in heaven. Dit luxe penthouse heeft een woonoppervlakte van ruim 137 m2. Via de gezamenlijke entree kom je binnen in een ruime hal met voldoende ruimte voor een garderobe. naast de voordeur vind je de badkamer met toilet, een separaat toilet en de technische ruimte. De hoofdslaapkamer zit aan de noordzijde van het appartement. Je hebt dus zelfs vanuit je bed een prachtig uitzicht over het water. De kleinere slaapkamer kan ook worden gebruikt als kantoorruimte.

De leefruimte met keuken en woonkamer is veruit de mooiste ruimte van het appartement. Door de hoekligging komt het licht van verschillende kanten. De speelse indeling zorgt voor een grote eethoek en keuken waar voldoende plek is voor een kookeiland. Een gigantische raampartij grenst aan de woonkamer. Je kunt je voorstellen hoe licht de ruimte daardoor wordt. Aangrenzend ligt een fantastisch balkon van zo’n 15 meter breed op het noorden. Dit penthouse ligt op de vijfde verdieping waardoor je een geweldig uitzicht hebt over het water en het oude centrum van de stad. Het appartement beschikt ook nog eens over een externe bergruimte van zo’n 5 m2 en een eigen parkeerplek. Hier kun je niet anders dan heerlijk wonen.

Wil jij wonen op deze geweldige plek in Doetinchem?
Meld je aan en wij houden je op de hoogte!

 

Aanmelden

nog 3 appartementen beschikbaar!

Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in.

Bekijk het aanbod