De stadsvilla's

De stadsvilla’s 

Er komen verschillende types met zowel drie als vier woonlagen. Net als de appartementen krijgen de stadsvilla’s een eigentijdse, industriële uitstraling met gevarieerde kapconstructies. De stadsvlila’s liggen aan de handelskade en zijn ruim van opzet en zijn op tal van manieren in te delen. De grotere types zijn ideaal om wonen en werken te combineren met bijvoorbeeld een kantoor/praktijk/atelier op de begane grond. Maar ook als je een groot gezin hebt of een meergeneraties-gezin, kun je alle kanten op in de stadsvilla’s. Dit zijn ideale toekomstbestendige woningen. Alle stadsvilla’s hebben een achtertuin met een eigen berging. Er is parkeergelegenheid op het binnenterrein en aan de voorzijde komen openbare parkeerhavens… wat een geweldige plek om te wonen. Wordt dit jouw nieuwe thuishaven?

Type O

Type O
3-laags

Bnrs: 46, 47, 48 en 49

Woonoppervlakte: 139 m2
Perceeloppervlakte: 91 - 96 m2
Aantal slaapkamers: 4

Deze industrieel ogende stadsvilla ligt op een unieke locatie. De ruime woning is bijna 10 meter diep en dat merk je gelijk als je binnenstapt. Een gezellige eethoek in het midden van de woning verbindt de open keuken aan de voorzijde met het woongedeelte aan de achterzijde. De glazen pui in de achtergevel geeft een heerlijk uitzicht over de royale tuin op het noordwesten. Aan opbergruimte geen gebrek; achter in de tuin bevindt zich een berging voor fietsen en je tuingereedschap.

Loop je de trap op, dan vind je in het midden van de verdieping de badkamer. Daardoor worden zowel aan de voor- als achterzijde twee ruime slaapkamers met veel lichtinval gecreëerd. Dezelfde indeling vind je op de tweede verdieping. Daar is ook de techniekruimte met wasopstelling. Het platte dak op deze verdieping zorgt voor een volwaardige extra verdieping voor deze woning. Met vier slaapkamers in totaal is deze stadvilla perfect voor een groot gezin.

Type P

Type P
3-laags

Bnrs: 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 en 57

Woonoppervlakte: 147 m2
Perceeloppervlakte: 84 - 107 m2
Aantal slaapkamers: 4

Deze industrieel ogende stadsvilla ligt op een unieke locatie. De ruime woning is bijna 10 meter diep en dat merk je gelijk als je binnenstapt. Een gezellige eethoek in het midden van de woning verbindt de open keuken aan de voorzijde met het woongedeelte aan de achterzijde. De glazen pui in de achtergevel geeft een heerlijk uitzicht over de diepe tuin op het zuidwesten. Aan opbergruimte geen gebrek; achter in de tuin bevindt zich een berging voor fietsen en je tuingereedschap.

Loop je de trap op, dan vind je in het midden van de verdieping de badkamer. Daardoor worden zowel aan de voor- als achterzijde twee ruime slaapkamers met veel lichtinval gecreëerd. Dezelfde indeling vind je op de tweede verdieping. Hier vind je ook de techniekruimte met wasopstelling. Het platte dak op deze verdieping zorgt voor een volwaardige extra verdieping voor deze woning. Met vier slaapkamers in totaal is deze stadsvilla perfect voor een groot gezin.

Type Q

Type Q
4-laags

Bnrs: 58, 59, 60 en 61

Woonoppervlakte: 196 m2
Perceeloppervlakte: 84 - 107 m2
Aantal slaapkamers: 4

Met deze industriële stadsvilla kun je alle kanten op. Je deelt deze woning namelijk in zoals jij dat wilt. Ben je op zoek naar een groot gezinshuis? Dan voldoet deze woning aan al je wensen. De bijna 200 m2 woonoppervlakte is namelijk verdeeld over vier verdiepingen. Op de begane grond vind je een royale leefkeuken met uitzicht over een diepe tuin met externe berging op het zuidwesten. De bijna 10 meter diepe ruimte op de benedenverdieping deel je in naar jouw smaak. Wil je hier een kantoorruimte creëeren? Ook dat is mogelijk. Er bevindt zich namelijk een seperaat toilet in de entreehal.

Vanuit de keuken loop je via de trap naar de leefruimte op de verdieping. De woonkamer deel je in aan de voor- of achtergevel van de woning. De keuze is aan jou. Ook hier kun je kiezen voor een kantoorruimte of juist een extra eethoek. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping met twee ruime slaapkamers en een badkamer in het midden van de verdieping. Dezelfde indeling vind je op de derde verdieping. Hier is de badkamer vervangen door de techniekruimte met wasopstelling. Een prachtige woning waar iedereen genoeg ruimte heeft.   

Situatietekening

Wil jij wonen op deze geweldige plek in Doetinchem?
Meld je aan en wij houden je op de hoogte!

 

Aanmelden

nog 3 appartementen beschikbaar!

Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf je in.

Bekijk het aanbod